2016. augusztus 24., szerda

Kell egy hely...

Ez az igény talán már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennem, ám csak most tud valódi lehetőségként megjelenni az életemben.

Igen, kell egy hely, ahol önmagam lehetek, ahol azt tehetem, amit szeretnék és ahol megmutathatom, mit is tanultam az elmúlt években. A felhalmozott tudás utat tör magának.
Különösen jó, ha van valaki, egy rokon lélek, aki hasonlóan gondolkodva szintén saját helyre vágyik. Együtt mégis könnyebb...Egymás tudását kiegészítve, egymást segítve, valódi harmóniában lehet csak igazán nagyszerű dolgokat megvalósítani. Nekem szerencsére lett egy ilyen társam, akivel már az első találkozást követően tudtuk, hogy mi együtt jók lehetnénk. Olyat tudunk adni az embereknek, amit más biztosan nem.
És mivel véletlenek valóban nincsenek: Őt is Gabriellának hívják. Cool
Szóval ketten belevágtunk valami újba: Ő a teáival teremt harmóniát és a természetgyógyász tudását hozza Magával, jómagam az orvosi és a régóta vágyott, de frissen szerzett fitoterápiás és fülakupunktúrás készségemet adom hozzá. A HELY egyszerre biztosítja egy nagyszerű Teabolt és egy meghitt Természetgyógyász rendelő harmóniáját. Legalábbis ezen dolgozunk, hogy így legyen! Nekünk és mindenki másnak, a hozzánk betérőknek!
Reméljük, nem csak mi látjuk majd meg a "csodát" !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése